Log ind igennem formlen herunder

Glemt kodeord?

Vent venligst..

Følg formularen herunder for at oprette en gratis bruger

Svagest

Personlige informationer bliver ikke fremvist på platformen medmindre du aktivt tilvælger det

OM

OM LOOKS 2 SHOOT

Looks2Shoot er portalen, som skaber nem kontakt mellem fotografer, modeller og makeup artister i et tillidskabende miljø. Portalen byder både amatører og professionelle velkommen.

Det kan du på Looks2shoot

  • Andre kan kun se dit brugerprofilnavn og ikke rigtige navn før i skaber kontakt.
  • Tilldisbasseret system som forstærker incitamentet til at overholde aftaler og respektful adfærd.
  • Opload dine billeder til at vise andre. (Max 2000 x 2000 pixel)
  • Opret portfolio album (Med unik url og kan kode beskyttes)
  • Bogmærk billeder der inspirerer dig og sorter dem i inspirations samlinger (Med en unik delbar url)
  • Rate andres billeder med op til 5 stjerner.
  • Avanceret søgning efter model, fotograf eller makeupartist.
  • Opret jobopslag eller byd ind på jobs.
  • Konsensus søgning (Bliv eks. enig med kunde om specifikationer til model inden model søges aktivt)
  • Følg fotografer, modeller eller makeupartister der inspirerer dig.

Portalen er gratis for alle brugere. Målet med sitet er at styrke interesse for portræt og modelfotografering.

Det skal være sjovt og frugtbart at arbejde sammen

Der er mange aspekter der skal håndteres når fotografer, modeller og makeup artister skal arbejde sammen hvad enten det er på frivillig og ulønnet basis, eller som betalt arbejde. Looks2shoot formål er at skabe en portal hvor fotografer, modeller og makeupartister kan arbejde sammen i et trygt miljø. Det forsøger Looks2shoot at opnås på to måder.

Den første ved at der på sitet er en del gratis undervisning som blandt andet lære modeller hvordan de undgår at sætte sig selv i situationer som de efterfølgende fortyder samt lære hvordan de arbejder godt samme med en fotograf. Fotograferne kan lære hvordan de skal håndter en model på en professionel og tryg måde samt hvordan de får gode billeder med modellen. Makeupartisten er ikke altid med, men ligger imellem modellen og fotografen. På siden findes der også undervisning til makeupartister om hvordan de bedst forbereder sig til opgaver.

Den anden måde er hvordan strukturen er på Looks2shoot. Alle bruger har en brugernavn, det er kun det andre andre bruger kan se, ind til en fotograf og en model som eksempel finder ud af de vil arbejde sammen. Herefter skabes kontakt i hjemmesidens meddelesessystem. Nå opgaven aktivers så registrer systemet at der er indgået en sammenarbejdsadtale. Hvis en af parterne afbryder sammenarbejdet, så følger det historiklen på den der aflyste. Sker det en enkelt gang, så er det hvad der kan ske, men er det ofte det sker, så kan andre se, at den model/fotograf/makeupartist ofte aflyser et sammenarbejde. Andre kan altså se hvor lang tid før et aftalt sammenarbejde blev afbrudt.

Ved TFP arbejde eller betalt arbejde er det fotografen der skal levere billeder eller betale modellen. Når modellen og evt. makeupartisten modtager sine billeder eller løn, bekræfter de det i systemet og så kan andre modeller se hvor hurtig en fotograf var om at lever billeder.

Filosofien i systemet er, at man sætter sit ry “på spil” i forhold til at finde gode “legekammerater” Det er vigtigt for alle parter at alle respekter hinandens indsats i et sammenarbejde.

Ingen informationer fra Looks2shoot gives eller sælges videre til tredjepart

Det er alment kendt, at når noget er gratis, er du produktet. Så når det er helt gratis at bruge Looks2shoot og at du specielt som model indtaster personlige data, så kunne frygten godt være at de oplysninger blev solgt videre.

Det vil dog være i mod vores filosofi og derfor granter vi, at ingen oplysninger vil blive givet eller solgt videre til tredjepart. Bliver Looks2shoot en god platform for modeller, fotografer og makeupartister, så udvikler næste trin hvor der kan være noget forretning som brugerne kan gøre brug af ved at købe det på sitet. Det vil sige alt på sitet som det er i version 1 er gratis, og når vi en dag udvikler version 2, så bliver det nogen af de funktioner man kan betale for.

Rettigheder
Du bevarer alle rettigheder til dine egen værker som du lægger ind på Looks2Shoot. Læs Brugerbetingelserne
Looks2Shoot.com er 100% danske ejet og er udviklet af Fotografuddannelser.nu v/ fotograf Kim Skovsby.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller sende en besked.

Mvh.
Kim Skovsby

Kim-Skovsby

Looks2Shoot
v/ Kim Skovsby
CVR: 20 51 51 71

Nordbirkvej 11
5240 Odense NØ
Telefon: 28 11 18 11
info@looks2shoot.com